Carregant...
Aquesta pàgina emmagatzema galetes per funcionar, si continua navegant s'entén que accepta el seu ús. Més informació en Declaració de galetes o en Política de privadesa.

Temporada 1

Vielha i la Querimònia

Pòdcast
10 mesos
1
1

Arribem a la Val d’Aran i descobrim com resisteix la llengua occitana i quin és el secret del seu autogovern. parlem amb Carles Belda sobre el projecte musica d’ÒC Brigada Internacional.

0:00 0:00

Descripció

Els nostres exploradors de capçalera travessen les portes d’Occitània. Descobreixen la resistència de la llengua occitana i quin és el secret de l’autogovern de la Val d’Aran.

Entrevistem Carles Belda sobre el projecte musical d’O.C. Brigada Internacional.

Als anys 60, el cantautor Claudi Martí es preguntava “per què no m’han dit a l’escola el nom del meu país?”. D’aquí ve la sintonia del podcast, en la versió que en fa la banda occitano-catalana O.C. Brigada Internacional, que també tanca cada programa amb una versió de la música mítica dels germans occitans, aquest cop és “L’immortèla” de Nadau.

País Invisibe és un podcast que, en 18 episodis, recorre cada setmana una contrada d’Occitània revelant-ne secrets molt ben guardats. En Zep Armentano, acompanyat d'en David Valls i d’en Ferriol Macip s’endinsa en una terra mítica, el país d’una llengua que no voll callar i d’uns costums que inevitablement recorden els nostres.

Línia de temps

Crèdits

Contingut relacionat

No oblidis subscriure't al nostre butlletí!
Amplia amb les nostres xarxes

Continua la teva escolta!

Tots els episodis
Amunt!