Loading...
Aquesta pàgina emmagatzema galetes per funcionar, si continua navegant s'entén que accepta el seu ús. Més informació en Declaració de galetes o en Política de privadesa.

Equip de País Invisible

Image

El projecte el duem a terme amb l’ADÒC (Associacion entara Difusion d’Occitània en Catalonha), que ja ha fet els programes infòc i #aranésòc a Betevé, el projecte de videos llegibles Eth Ligam Occitan i que fa el digital Jornalet.

A més, hem comptat i comptarem amb la participació de convidats com Alidé Sans, Anna Geli, Mariona Miret, Joan-Lluís Lluís, Mireia Boya, Xavi Gutiérrez, Joan de Nadau, Paulin Courtial, Laurenç Revèst, Rafèu Sichel-Bazin, Fredo Valla, Inés Cavalcanti, Rodin Kaufmann i d’altres actors culturals relacionats amb l’occità.

Image

Josep Armentano (Zep)

Director Productor Presentador

Llicenciat en comunicació audiovisual per la Universitat de Barcelona i Màster en producció, Josep Armentano (Zep) treballa al món de la producció de dibuixos animats. Crític de cinema a 35 milímetros, fotògraf, periodista, editor de vídeo, membre del programa #aranésòc de Betevé i La Cartellera de Betevé.

Presenta el podcast de cinema Secció Paral·lela, amb el suport de les revistes de cinema Mirall (València), Críticum i El Cinèfil. Ha estat als micròfons de Ràdio RSK (Vilapiscina) i La Marina FM. Al digital en línia occità Jornalet escriu notícies d’actualitat sobre cinema i hi té una tribuna d’opinió. Comparteix dos projectes més dins l’ADÒC: és editor de Jornalet en paper i edita vídeo per xarxes en aranés a Eth Ligam Occitan, que compta amb el suport del Departament de Cultura.

Image

Ferriol Macip

Occitanòleg

Coneixedor de la realitat lingüística i cultural d’Aran i d’arreu del territori occitanòfon.
Redactor en cap del diari digital occità Jornalet, realitzador del progama #aranésòc de Betevé coproduït amb l’ADÒC, és col·laborador de manera setmanal a Ràdio Lengadòc.

Traductor d’occità i violinista. Ha col·laborat activament en publicacions com La Setmana (1992-2018), Kataluna Esperantisto, llengua internacional i drets lingüístics (1995-2021), Monato (2005-2021) i Freqüències, revista de llengües i pobles (1992-1993).
Professor d’aranès a la Universitat de Barcelona.

Image

David Valls (Zaku)

Cap tècnic Postproducció

Cap de tècnics del podcast amb un perfil innovador i orientat en les noves tecnologies. Streamer i creador de contingut desde 2020, ha agrupat 1800 seguidors en directes dinamitzant debats vers el món dels videojocs i l’streaming, i desde fa mig any, 2500 a TikTok.

Com a gestor de comunitats del programa, proposa estratègies de contingut i presenta una secció interactiva de xarxes socials al País Invisible.

Com a Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web, especialitzat en javascript, php i bases de dades, és responsable del domini paisinvisible.cat, així com del seu disseny.

Image

Manèl Zabala

Veu en on Literatura

Professor de literatura, periodista i escriptor. Llicenciat en estudis catalans i occitans a la Universitat de Lleida, Zabala és col·laborador dels suplements culturals dels diaris El PuntAvui i La Vanguardia, i ha estat productor, redactor i presentador de l’#aranésòc de Betevé.

Image

Eric Laquente

Veu en off Postproducció

Tècnic Superior d’Arxiu i Gestió Documental de la Universitat de Barcelona, Eric Laquente és graduat en història especialitzat en Història de Catalunya i Amèrica. Apassionat de la Val d’Aran i d’Occitània en general, de les llengües, de la natura i de l’obra de Tolkien. En edició audiovisual l’Eric hi té la mà trencada i col·labora en la postproducció de País Invisible.

Tens alguna proposta per nosaltres? Parlem-ne!

contacte@paisinvisible.cat
Amunt!