Carregant...
Aquesta pàgina emmagatzema galetes per funcionar, si continua navegant s'entén que accepta el seu ús. Més informació en Declaració de galetes o en Política de privadesa.

Temporada 1

Pujòlo contra eth mon!

Pòdcast
1 any
0
0

Naut e Baish Aran s’enfronten per ser la nova capital cultural de Vall d’Aran. Seran les seves festes de Sant Joan les més excepcionals? O bé és el seu aranès el més pur? És hora de triar un bàndol.

0:00 0:00

Descripció

Avui hem convertit Val D'aran en un ring de boxa! Naut e Baish Aran s’enfronten per ser la nova capital cultural de Vall d’Aran. Seran les seves festes de Sant Joan les més excepcionals? O bé és el seu aranès el més pur? És hora de triar un bàndol.

Per #Pujòlo i #ArtieseGaròs, Marc Espí des de Garòs.
Per #4lòcs, Joanet Carabias des de Canejan i Les.
Per #marcatosa, i a mode d’àrbitre, Maria Millàn des de Betlan.

Parlem d’una realitat en que l’accent de Pujòlo ha estat menyspreat per una actitud normalitzadora de la llengua i ens plantegem una consciència que retorni l’orgull als pujolencs… Contactem en Jordi Suïls, coordinador del Conselh Consultatiu der Aranés per esbrinar les diferències d’aquest parlar.

Adius ara val d’Aran! Diu la cançó de Nadau. Hem compartit mesos d’aventura a l’era digital de la descoberta i si no, que li diguin al Zaku, que va arribar sense saber res d’aquest País i n’extreu les conclusions a cada parada.

Línia de temps

Crèdits

Contingut relacionat

No oblidis subscriure't al nostre butlletí!
Amplia amb les nostres xarxes

Continua la teva escolta!

Tots els episodis
Amunt!