Loading...
Aquesta pàgina emmagatzema galetes per funcionar, si continua navegant s'entén que accepta el seu ús. Més informació en Declaració de galetes o en Política de privadesa.

Un any per fer país

Actualitzacions
1 mes
1
0

Celebrem amb gratitud els acompliments de l’equip de l’ADÒC durant l’any 2023, que amb la seva dedicació diària ha posat Occitània al mapa. D’entre els seus projectes, destaca el Pòdcast País Invisible.

El Febrer de 2023 guanyem el Premi als influenciadors del català i l’occità L’Eurorregió. També fem una petita gira de ràdios.

Ara, una gran part d’aquestes emissions ja està disponible al Dipòsit Digital de Documents de la Universitat Autònoma de Barcelona (DDD UAB). Enllaç al Fons. Amb l’ingesta de 378 informatius en occità configura la col·lecció de vídeo del repositori de la UAB més gran a dia d’avui, i el Fons de vídeo del DDD ja recull 1.111 registres.

L’Abril estrenem la nova maqueta de Jornalet

El Maig recollim el Premi Sonor dels pòdcasts a la Millor Producció.

El Juny recollim el la 3a Trobada del Podcasting en català.

El Juliol posàrem en marxa un micromecenatge amb el títol “Recuperem Occitània”. Cobrim la cursa d’aran per sa Lenga, en una fita heroica. Encara es pot veure aquí. Nota de premsa aquí.

El Setembre estrenem la segona temporada de País Invisible. Visitem el CAOC a la Setmana del Llibre i atenem la Fira de La Llibertat com a parada, en la que repartim material de difusió de l’aranés i l’occità.

L’Octubre publiquem la nostra entrevista amb la Mireia Bòya. Fem un programa en directe des d’ÒC Cultura, en el dia de La Seu de Lleida. (Nota de Premsa)

El Novembre tinguérem una experiència inoblidable a l’Aferrada de Mallorca, on coneguérem tot d’altres creadors i indústria del contingut.

El Desembre, l’Arxiu Occità de la UAB adquireix el fons videogràfic de l’Aranesòc, produït per l’ADÒC, i el Jornalet anuncia la seva continuïtat per a l’any 2024.

A pel següent!

No oblidis subscriure't al nostre butlletí!
Amplia amb les nostres xarxes

Contingut relacionat

Amunt!