Loading...
Aquesta pàgina emmagatzema galetes per funcionar, si continua navegant s'entén que accepta el seu ús. Més informació en Declaració de galetes o en Política de privadesa.

Ja és aquí la nova web de País Invisible

Actualitzacions
9 mesos
2
0

El programa fa un rentat de cara per la segona temporada.

Aquesta darrera setmana d’agost el video pòdcast ha obert el nou portal web de País Invisible, destinat a aglomerar vídeos i àudios en una sola plataforma. “Hem invertit diners i temps” deia en Zaku “en assegurar-nos que la web del programa reflectís la previsió i disseny que hi ha darrera. País Invisible és un format que es pren molt seriosament”.

Concentrats per un major impacte

Volem treballar en crear una experiència fluïda per a telèfons i ordinadors. L’objectiu és posar a disponibilitat de tothom la major part possible de la nostra feina.

Als qui consumeixen els vídeos:

  • Convidar-los a explorar contingut relacionat al programa.

Als qui consumeixen l’àudio o en tenen l’intenció:

  • Oferir-los un reproductor que no depengui d’un perfil creat en una plataforma externa. *
  • Donar-los accés a les mateixes referències o extres que els consumidors de vídeo.

Als usuaris registrats:

  • Desar contingut per a veure’l o llegir-lo un altre moment.
  • Adelantar-se als continguts publicats mitjançant el butlletí (obert a tothom).

*Les reproduccions de video i audio es comptabilitzen a Youtube i Ivoox respectivament. Els m’agrades són interns a la web i no es transmeten a les altres plataformes, però fan maco.

Com passa a molts programes, per millorar la disponibilitat acabem diluïnt la nostra presència a través de múltiples plataformes i l’algorisme ens resta posicions. Si bé ens agrada ser a tot arreu (i això no deixarà de passar), amb aquests canvis responem al desig d’una major visibilitat als cercadors que sigui beneficiosa tant per nosaltres com per l’associació i la difusió d’occitània.

No oblidis subscriure't al nostre butlletí!
Amplia amb les nostres xarxes

Contingut relacionat

Amunt!