Loading...
Aquesta pàgina emmagatzema galetes per funcionar, si continua navegant s'entén que accepta el seu ús. Més informació en Declaració de galetes o en Política de privadesa.

L’ADÒC celebrarà la diada de Sant Jordi ben acompanyat de la Joventut Catalana d’Esperanto

Actualitzacions
1 mes
0
0

Aquesta diada del llibre l’ADÒC tornarà a reforçar el seu missatge de reivindicació lingüística a peu de carrer, una acció organitzada amb la col·laboració de KEJ.

Dimarts 23 d’abril l’Associació per la Difusió d’Occitània (ADÒC) estarà present a la diada de Sant Jordi. Aquesta vegada estarem al costat dels nostres companys de la Joventut Catalana d’esperanto (Kataluna Esperanto Junularo), el col·lectiu de joves de l’Associació Catalana d’Esperanto (Kataluna Esperanto-Asocio) amb qui compartim l’ideal de diversitat lingüística i cultural.

Què és l’esperanto?

L’esperanto és una llengua planificada dissenyada a l’entorn de la neutralitat i la igualtat entre les llengües del món. Així doncs, tot i que l’occità és una llengua nacional i l’esperanto no ho és, l’ADÒC i KEA tenen en comú l’objectiu de la promoció de la diversitat lingüística i cultural així com l’impuls del seu ensenyament per a la riquesa cultural i la bona salut democràtica.

Tant KEJ com l’ADÒC són dues entitats compromeses amb llengües minoritzades, per una part l’ADÒC informa i difon el panorama politicosocial de la minoria occitanòfona, i, d'altra banda, KEJ cerca promoure l’esperanto als joves del territori català com a proposta política dins la democràcia lingüística.

L’interès de les dues entitats en la diversitat ja ha fet que hagin col·laborat en el passat, unint forces per objectius molt semblants i que ben podrien anar de bracet.

L’ADÒC tindrà la seva paradeta a La Rambla 26 de Ciutat Vella, al costat del Departament de Cultura. El nostre número de parada serà el 90. Si voleu apropar-vos a conèixer-nos, comprar algun llibre i saber-ne més de la nostra missió com a comunicadors, estarem encantats de rebre-us i de parlar amb vosaltres. No us oblideu però de visitar també als nostres veïns de KEJ, que estaran a uns pocs metres de nosaltres.

No oblideu passar per la botiga en línia del Jornalet on tindreu a l’abast el nostre catàleg de llibres, i si voleu comprar marxandatge… també en tenim!

No oblidis subscriure't al nostre butlletí!
Amplia amb les nostres xarxes

Contingut relacionat

Amunt!